'RKC-speler Seys baart opzien met Ajax-filmpjes op Instagram'

20 oktober 2019 – Dylan Seys staat er al niet goed op bij RKC Waalwijk en heeft het zaterdag helemaal verbruid bij zijn werkgever. De buitenspeler, die door zijn gedrag al enkele weken niet meer in de eerste selectie zit, juichte zaterdag voor tegenstander Ajax (1-2).

'RKC-speler Seys baart opzien met Ajax-filmpjes op Instagram'

Dat meldt het Brabants Dagblad. Seys zat zaterdag wederom niet bij de selectie van RKC, maar deed toch van zich spreken. De 23-jarige Belg plaatste op zijn Instagram-account een filmpje van de Ajax-fans die fakkels afsteken in het uitvak. Ook circuleerde er een filmpje tot zondagmiddag op Instagram waarin te horen is dat Seys luidkeels meezingt met de liederen van de Ajax-fans. Zondag verwijderde Seys de filmpjes, maar toen was het kwaad al geschied. Het is nog onduidelijk welke maatregelen RKC gaat treffen tegen de aanvaller.

Seys begon het seizoen tot zijn grote ontevredenheid als wisselspeler en liet zich bij zijn invalbeurten van zijn slechte kant zien door onder meer een penalty te veroorzaken. Daarna kreeg hij te horen dat hij niet meer deel uitmaakt van de selectie van Fred Grim.

Ajax

gerelateerd