Baumgartl rekent zich eerste goal aan: "Moet geel pakken"

21 oktober 2019, 08:20

Timo Baumgartl rekent zichzelf het eerste doelpunt dat FC Utrecht zaterdagavond maakte deels aan. De Duitse verdediger van PSV vond dat hij zijn persoonlijke duel had moeten winnen of anders een overtreding had moeten maken zodat Sander van de Streek uiteindelijk niet kon scoren. "Pak ik in die situatie een gele kaart, dan was ons niets overkomen."

Dat zei hij tegenover De Telegraaf. "Het was een beetje dom om na een ingooi op achterstand te komen", erkende de centrale Duitse verdediger, die tegenover het Algemeen Dagblad ook vond dat de Eindhovenaren het sowieso niet bepaald slim deden in de Domstad. "Wij hadden dat beter moeten doen, ook met die rode kaarten.''

Toch wil hij niet in paniek raken bij PSV, dat voor het eerst in de competitie verloor. "In de tweede helft hadden we onszelf in de wedstrijd moeten houden", vond hij. "Een Große Mannschaften blijven rustig na zo'n ongelukkige 1-0, waarbij ik zelf een beetje dom het eerste duel verlies." Vervolgens zag hij hoe ploeggenoten Nick Viergever en Jorrit Hendrix met rood van het veld werden gestuurd en de thuisploeg uiteindelijk nog tweemaal scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen