Nieuwkoop over Feyenoord versus Willem II: "Naar onszelf kijken"

21 oktober 2019, 08:43

Bart Nieuwkoop wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan Willem II, maar vooralsnog staat hij met de Tilburgers hoger dan de Rotterdammers. Diens technisch directeur Martin van Geel denkt dat Willem II zomaar eens boven de Stadionclub kan eindigen dit seizoen, maar aan die voorspelling wil de huurling zich niet wagen. "Laten we maar naar onszelf kijken", hield hij zich op de vlakte over Van Geel's stelling.

Tegenover het Brabants Dagblad gaat hij in op zijn periode bij Willem II, waarin hij voorlopig alleen maar invaller is. "Ik arriveerde niet helemaal fit bij Willem II en ben blij dat de club daar voorzichtig mee is omgesprongen. Maar nu begin ik steeds fitter te raken en wil ik ook graag spelen", zei Nieuwkoop, die ditmaal voor de pauze Miquel Nelom al kwam vervangen.

Nieuwkoop maakte een prima indruk, net als heel Willem II. "Dat had met de manier van voetballen van FC Twente te maken. Die combineerden veel over de grond", aldus de rechtsback over de vele verdedigende intercepties van de Tilburgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen