Ajax - Chelsea onder leiding van Roemeen Hategan

21 oktober 2019, 11:52

Ajax staat woensdagavond tegen Chelsea onder leiding van de Roemeense arbiter Ovidiu Hategan. De leidsman krijgt hulp van landgenoten Octavian Sovre en Sebastian Gheorghe, die de grensrechters van dienst zijn, terwijl Sebastian Coltescu vierde man is in Amsterdam. De VAR is een Pool: Szymon Marciniak.

De 39-jarige scheidsrechter is geen onbekende van de Amsterdammers: in de return van de kwartfinale van de Europa League, toen Joël Veltman een rode kaart kreeg, had hij ook de leiding. Verder floot hij Europese duels van FC Twente, Feyenoord en het Nederlands elftal bij de 2-2 tegen Duitsland in de Nations League. Bij die laatste wedstrijd had de Roemeen nog een ontroerend onderonsje met Oranje-captain Virgil van Dijk, die hem troostte omdat het de eerste wedstrijd was die hij leidde na het overlijden van zijn moeder. 

Ajax kan in eigen huis een grote stap zetten naar de volgende ronde van de Champions League, als ook het derde duel in de groepsfase gewonnen wordt. Chelsea komt al om 18.55 uur op bezoek in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen