Lampard: "Ajax is een topteam, maar we gaan de uitdaging aan"

21 oktober 2019, 12:16   Bijgewerkt: 21 oktober 2019, 12:21

Frank Lampard kijkt uit naar de wedstrijden tegen Ajax en ziet de wedstrijd tegen de Amsterdammers als een 'grote test'. Door de overwinning tegen Newcastle United van afgelopen zondag werkt de ploeg volgens Lampard vol vertrouwen toe naar de wedstrijd van aankomende woensdag.

Chelsea staat op een gedeelde tweede plek op drie punten achterstand van Ajax in de groep. De ploeg uit Londen verloor thuis van Valencia, maar won op bezoek bij Lille. "We hebben een goed resultaat gehaald tegen Lille, dat veranderde de zaak", zei de trainer op de officiële kanalen van de club. "Zij hebben zes punten en zullen ons in de problemen willen brengen. In de thuiswedstrijden heerst er altijd een sterke atmosfeer. Ze hebben een bewegelijk elftal en hoe zij spelen zal voor ons een grote test worden. We gaan er vol vertrouwen naar toe en gaan de uitdaging aan."

De manager van Chelsea verwacht een zware wedstrijd tegen Ajax en denkt dat zijn team kan leren van de halvefinalist van vorig jaar. "Ajax is een topteam. Ze hebben vorig jaar niet voor niets de halve finale bereikt. Ze spelen op een bepaalde manier. Als je niet aan de bal bent, moet je heel geconcentreerd spelen", besluit de 41-jarige oefenmeester. Ajax en Chelsea trappen aankomende woensdag om 18:55 af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen