Dit zijn de arbiters van Europese duels AZ, Feyenoord en PSV

21 oktober 2019, 14:22

De scheidsrechters voor de Europese duels van alle Nederlandse clubs in de Europa League zijn bekend. Feyenoord krijgt te maken de Noorse scheidsrechter Jakob Kehlet, De Albaniër Enea Jorgji heeft de leiding over de wedstrijd van AZ en PSV moet het doen met Engelsman Chris Kavanagh.

Jakob Kehlet, de leidsman van Young Boys - Feyenoord, had eerder dit toernooi de leiding over Wolves – Braga en was daarin niet misselijk met het aantal gele kaarten. De Noor deelde maar liefst vijf gele prenten uit.

Voor Enea Jorgji, de scheidsrechter bij AZ – Astana, is het de eerste Europese wedstrijd die hij onder zijn hoede heeft dit seizoen. De Albaniër floot wel in de voorrondes van de Champions- en de Europa League, maar was nog niet actief in een van de twee hoofdtoernooien.

Chris Kavanagh, de man met de fluit bij PSV – LASK Linz, is een 34-jarige Engelsman die dit seizoen al zeven wedstrijden in de Premier League onder zijn leiding had. Ook hij floot alleen maar in de voorronde van de Europa League, dat was wel meteen een pittige want in de derde voorronde trok hij zeven gele kaarten bij het duel tussen Yeni Malatyaspor en Partizan Belgrado. Ook in de Premier League trok hij in zeven wedstrijden al 24 kaarten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen