Ronaldo klaar voor Lokomotiv, Sarri denkt aan wissels in defensie

21 oktober 2019, 14:56   Bijgewerkt: 21 oktober 2019, 15:10

Cristiano Ronaldo is klaar voor de wedstrijd van dinsdagavond tegen Lokomotiv Moskou. De Portuge superster maakte onlangs zijn zevenhonderdste goal van zijn loopbaan en prikte daar afgelopen weer eentje bij. Ronaldo ziet elk jaar als een nieuwe uitdaging en is blij dat Juventus dit jaar aanvallender speelt dan voorheen.

De Oude Dame gaat na twee wedstrijden samen aan kop met Atletico Madrid en treft met Lokomotiv de nummer drie in de poule, zij wonnen deze groepsfase knap op bezoek bij Bayern Leverkusen. Ronaldo is content met de start van het seizoen, zowel op persoonlijk als collectief vlak. "Ik ben de zevenhonderd goals gepasseerd en dat is geweldig om te bereiken, maar mijn prioriteit ligt bij het team. Ik wil helpen met mijn goals en assists", sprak de Portugees op de persconferentie van de club. "Ik denk niet dat we anders spelen als ik niet speel, iedereen heeft zijn rol in het team. Daarom zijn we een team. We spelen nu aanvallender en gebruiken een nieuw systeem, dat vind ik lekker. Morgen spelen we weer een wedstrijd en die moeten we winnen om de volgende ronde te bereiken."

Maurizio Sarri is op zijn hoede voor de ploeg uit Rusland en waarschuwt zijn ploeg voor de kwaliteiten van de koploper van de Russische competitie. "We spelen tegen een sterk team. Ze hebben een heel goed seizoen, beter dan iedereen verwacht had. Ze weten hoe ze een wedstrijd uit moeten spelen." Sarri liet op de persconferentie wel doorschemeren dat hij in de verdediging wat kan gaan wisselen. "Om balans te krijgen in onze verdediging hebben we altijd met dezelfde spelers kunnen spelen, maar ik hoop dat dit hetzelfde blijft als ik wat verandering doorvoer." Sarri kan tegen Lokomotiv naar alle waarschijnlijkheid niet beschikken over de in de zomer overgekomen Aaron Ramsey, hij kampt met spierblessure terwijl ook Danilo niet negentig minuten kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen