Ajax opent ook kantoor in Guangzhou: "De markt is booming"

21 oktober 2019, 15:24

Ajax heeft in navolging van New York City ook een kantoor geopend in de Chinese stad Guangzhou. Op het complex van partnerclub Guangzhou R&F FC gaat het Chinese activiteiten in de regio Azië-Pacific leiden vanuit een eigen kantoor.

Dat maakt Ajax bekend op de clubsite. Eerder al ging het een samenwerking aan met de voetbalclub Guangzhou R&F, die club die eerder het stadion van het jeugdcomplex al vernoemde naar Edwin van der Sar. "Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons," legt Ajax-directeur Edwin van der Sar uit.

Lees ook: Ajax breidt samenwerking met Guangzhou R&F verder uit

"Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren", aldus Van der Sar. "Bovendien is de markt in alle opzichten boomingen vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax' ontwikkeling in deze regio."

Naast de Chinese club heeft Ajax ook al langer overeenkomsten met Sagan Tosu (Japan) en Sydney FC (Australië). Niet voor niets toerde het eerste team de laatse jaren door Indonesië (2014) en China (2016) om zo te werken aan de commerciële kant van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen