RKC Waalwijk gaat stadion-schade verhalen op Ajax

21 oktober 2019, 15:48   Bijgewerkt: 21 oktober 2019, 17:13

RKC Waalwijk gaat de schade die het afgelopen weekend heeft opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Ajax verhalen op de Amsterdammers. Op de tribune werden bijzonder veel fakkels afgestoken en ook daarbuiten liep het stadion van de hekkensluiter schade op door de bezoekende supporters. Ajax kan derhalve een rekening verwachten uit Brabant.

"Het gaat om veel verschillende zaken die allemaal eerst getaxeerd moeten worden", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld weten tegenover het Brabants Dagblad. Een stuk van het grasveld, diverse stoeltjes, een toilet en hekwerk liep zaterdagavond schade op, hoeveel die exact bedraagt, is niet bekend.

De Ajax-fans staken diverse fakkels af, een deel daarvan kwam op het veld terecht, dat dus beschadigde. Ook werd er siervuurwerk afgestoken buiten het stadion. De Ajax-supporters zijn sowieso in opspraak momenteel: door slecht gedrag mogen ze ook niet mee naar het uitduel met Chelsea in de Champions League. De kans is groot dat ook op deze sfeeractie een vervolg komt vanuit de KNVB, in de vorm van een boete

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen