Abraham ziet overeenkomsten tussen Ajax en Chelsea

21 oktober 2019, 17:30

Tammy Abraham kijkt uit naar de Champions League-ontmoeting tussen Ajax en Chelsea. De 22-jarige aanvaller rekent op een pittige wedstrijd voor The Blues, die na twee duels op drie punten staan. Ajax is nog foutloos en volgens Abraham een club die veel overeenkomsten heeft met het huidige Chelsea.

"We weten dat dit een massive game voor ons wordt. Ajax is zoals wij: ze hebben veel jonge spelers die ervan houden om in balbezit goed voetbal te spelen. Zonder bal willen ze de bal weer snel veroveren", begint Abraham via de officiële clubkanalen van Chelsea. "We weten dat het geen makkelijke wedstrijd wordt, maar ik geloof in mijzelf en in het team. Hopelijk lukt het ons om een goed resultaat te halen."

Abraham is één van de vele jonge spelers die door de transferban (meer) kansen krijgt bij Chelsea. Tot nu toe beschaamt de spits het vertrouwen van trainer Frank Lampard niet: in twaalf wedstrijden scoorde hij al negen keer, waaronder een doelpunt in de Champions League-uitwedstrijd tegen Lille. "Tegen Lille kwamen we terug op het goede spoor. Het was geen eenvoudige wedstrijd. We moesten diep gaan, met de overwinning als resultaat. Wie zegt dat we tegen Ajax niet hetzelfde kunnen doen?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen