'Koeman moet haast maken met Barça, Xavi dé kandidaat'

22 oktober 2019, 07:47   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 08:26

Ronald Koeman heeft in zijn contract een clausule op laten nemen dat als FC Barcelona zich meldt voor zijn diensten, dan kan en mag hij overstappen komende zomer van de KNVB. Hoewel diverse Spaanse media schrijven over serieuze interesse, is de flirt van Koeman met de Catalanen momenteel groter dan andersom. Xavi Hernández, hij behaalde in juni het UEFA Pro-trainersdiploma, zou de absolute droomkandidaat zijn.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Volgens de ochtendkrant dringt dan ook de tijd voor de bondscoach van het Nederlands elftal om ooit nog aan de slag te gaan in Camp Nou, daar waar zijn hart ligt en waar hij als voetballer furore maakte. Hoewel zijn naam altijd met Barcelona in verband wordt gebracht, is het ditmaal volgens het AD vooral uit de hoek van Koeman.

Lees ook: Koeman heeft Barça-clausule staan in zijn contract bij KNVB

Het is een publiek geheim dat Koeman ooit nog eens trainer wil zijn van FC Barcelona, maar sinds zijn aanstelling bij het Nederlands elftal wil hij publiekelijk vrijwel nooit praten over de geruchten die in Catalonië al langer de ronde doen. Hij wilde het in mei van dit jaar in elk geval niet uitsluiten dat hij zou vertrekken, mocht er concrete interesse komen vanuit Catalonië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen