Gözübüyük debuteert in De Klassieker, Van Boekel heeft PSV - AZ

22 oktober 2019, 12:11   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 12:17

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord komend weekend staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. De arbiter krijgt de voorkeur boven bijvoorbeeld de gerenommeerde Danny Makkelie - die afgelopen weekend tweemaal de mist in ging bij FC Utrecht – PSV - en Björn Kuipers.

Laatstgenoemde scheidsrechter komt helemaal niet in actie komend weekend in de Eredivisie, terwijl Makkelie afreist naar Sittard voor de Limburgse derby tussen Fortuna en VVV-Venlo. PSV – AZ - de andere topper in de Eredivisie - staat onder de leiding van Pol van Boekel, die net als [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/357876/gozubuyuk-leidt-el-duel-tussen-arsenal-en-vitoria-sc/,_blank,Gözübüyük] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/357781/makkelie-fluit-champions-league-duel-olympiakos-bayern/,_blank,Makkelie] midweeks actief is in Europa. De derby van het Noorden wordt zondagmiddag geleid door Allard Lindhout.

Voor Gözübüyük is het de eerste keer dat hij De Klassieker fluit in de Eredivisie. Eerder deze maand maakte hij ook al zijn debuut in de Champions League, bij Manchester City – Dinamo Zagreb, wat voor hem de maand oktober bijzonder maakt. Feyenoord gaat zondagmiddag om 16.45 uur op bezoek in de Johan Cruijff ArenA bij koploper Ajax. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen