Chelsea-duo Barkley en Kanté twijfelgeval voor Ajax-uit

22 oktober 2019 – Chelsea kampt in aanloop naar het duel met Ajax met een paar serieuze twijfelgevallen. Achter de inzetbaarheid van middenvelders N'Golo Kanté (liesblessure) en Ross Barkley (enkel) staat een groot vraagteken, aangezien het duo dinsdag ontbrak op de training van The Blues en zodoende mogelijk het Champions League-duel met Ajax missen.

Chelsea-duo Barkley en Kanté twijfelgeval voor Ajax-uit

Dat laat Chelsea weten op het officiële clubkanaal. Kanté zat afgelopen weekend ook niet bij de selectie van Chelsea, omdat hij nog met pijn aan de hamstring kampte. Dat hij bij Frankrijk desondanks werd geroepen in de vorige interlandperiode, zorgde bij Chelsea voor veel boosheid. Speelminuten maakte hij in beide interlands van de Fransen overigens niet. Barkley viel afgelopen weekend uit in het duel met Newcastle United en moest voor rust worden vervangen door Mateo Kovacic.

Toni Rudiger en Emerson waren wel aanwezig bij de training, maar het duo is nog niet fit genoeg voor speelminuten in Amsterdam woensdagavond. Of dat voor het duo op het middenveld ook geldt, is niet bekend. Ook Andreas Christensen en Ruben Loftus-Cheek zijn nog altijd afwezig bij de ploeg van Lampard.

UEFA Champions League

gerelateerd