Feyenoord zonder Karsdorp en Jørgensen, Haps wel mee

23 oktober 2019, 10:17

Feyenoord is woensdagochtend op het vliegtuig naar Bern gestapt voor de uitwedstrijd tegen Young Boys in de Europa League. De Rotterdammers deden dat met twintig spelers, waaronder Ridgeciano Haps.

De linksback was door blessureleed een twijfelgeval, maar is fit genoeg bevonden om mee te reizen naar Zwitserland. Rick Karsdorp (blessure) en Nicolai Jørgensen zijn er niet bij. Laatstgenoemde is volgens Feyenoord nog niet in staat om weer in actie te komen nadat hij zondag tegen Heracles Almelo negentig minuten in actie kwam. Hij is daardoor door Jaap Stam buiten de selectie gelaten. Feyenoord staat donderdag voor een belangrijke klus, aangezien Young Boys net als Feyenoord in het bezit is van drie punten.

De selectie van Feyenoord voor Young Boys-uit: Kenneth Vermeer, Marcos Senesi, Ridgeciano Haps, Luciano Narsingh, Steven Berghuis, Sam Larsson, George Johnston, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Leroy Fer, Renato Tapia, Nick Marsman, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Marouan Azarkan, Jens Toornstra, Edgar Ié, Eric Botteghin, Wouter Burger, Lutsharel Geertruida. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen