Ajax Onder-19 door vroege goal onderuit tegen Chelsea

23 oktober 2019, 16:16

Ajax Onder-19 is woensdagmiddag in de Youth League met 0-1 onderuit gegaan tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea. De Engelsen maakten al na twee minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Ondanks de nipte nederlaag behoudt Ajax de koppositie in Groep H.

Vanwege het WK Onder-17 beschikte trainer John Heitinga over een flink uitgedunde selectie tegen Chelsea, de verliezend Youth League-finalist van vorig seizoen. Liefst acht Ajax-spelers ontbraken op De Toekomst vanwege de eindronde in Brazilië.

Tegen Ajax (4-0 winst) en Valencia (3-5 winst) scoorden de jonge Ajacieden er in de vorige Youth League-wedstrijden lustig op los, maar tegen Chelsea kwamen de Amsterdammers niet tot scoren. De Engelsen scoorden eenmaal: een geslaagde cornervariant leverden The Blues de volle buit op.

Met zes punten uit drie wedstrijden gaat Ajax nog altijd aan kop in Groep H. Lille, dat Valencia woensdag met 1-0 versloeg, heeft evenveel punten. Chelsea is de nummer drie met vier punten, Valencia staat met één punt onderaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen