Stam hoopt op stunt in Bern en wijst naar duel met Porto

23 oktober 2019, 19:44

Het wisselvallige Feyenoord hoopt dat de Europa League weer voor een opsteker kan zorgen. En ook tegen het favoriet geachte Young Boys uit Zwitserland acht trainer Jaap Stam de Rotterdammers niet kansloos. "Wij gaan morgen voor het maximaal haalbare."

Wisselvalligheid is tot nog toe het woord dat dit seizoen de lading het meest dekt in Rotterdam-Zuid. Na tien duels is de tiende plek in de Nederlandse competitie het lot voor Feyenoord. In de Europa League verloor de club op een zeer matige avond bij zwakke broeder Rangers, terwijl het beoogd groepswinnaar FC Porto een paar weken later verraste.

De wedstrijd tegen de Portugezen, inmiddels twee weken geleden, geeft Stam moed, geeft hij aan tijdens de persconferentie in Bern. "Tegen Porto werden wij ook kansloos geacht. Wij gaan morgen voor het maximaal haalbare. Aan ons om te laten zien hoe graag we dat willen."

Dankzij de winst op Porto is het lastige duel bij Young Boys nog geen cruciale wedstrijd in de groep. Stam wil het treffen ook niet groter maken dan het is. "Of de Europa League ons seizoen moet redden? Wij geven niet op. Maar het klopt dat we er beter voor staan en volop meedoen in deze competitie."

Senesi

Tijdens de persconferentie ging het ook over miljoenenaankoop Marcos Senesi, die tegen Heracles Almelo (1-1) dit weekend zijn basisdebuut maakte. De Argentijn haalde een voldoende, maar imponeerde niet in De Kuip. "Ik heb al eerder gezegd dat een nieuwe speler door een gewenningsproces moet. Dat gaat bij de een sneller dan bij de ander. Marcos maakt stappen en komt steeds dichter bij waar wij hem willen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen