Blind lacht als boer met kiespijn om afgekeurde treffer

23 oktober 2019, 22:04

Ajax verloor woensdagavond met 0-1 van Chelsea, maar achteraf ging het vooral over het afgekeurde doelpunt van Quincy Promes. De aanvaller leek in de eerste helft de score te openen, maar na inmenging van de VAR werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Gebruikte de video-arbiter wel het juiste moment om aan te tonen dat Promes buitenspel stond? Daar bestaat ook bij Daley Blind twijfel over.

Vlak voor zijn interview met Ajax TV kreeg Blind te horen dat niet helemaal duidelijk is of Promes daadwerkelijk buitenspel stond bij de afgekeurde 1-0. "Dat is zuur. In topvoetbal gaat het om details. Dit is een belangrijk detail. Helaas kunnen we het niet meer terugdraaien. Als een boer met kiespijn kunnen we erom lachen, maar het zijn wel cruciale momenten in de wedstrijd", aldus de verdediger.

Ajax speelde een slordige wedstrijd tegen Chelsea. "Dat kunnen we onszelf aanrekenen, dat moet beter. Normaal is dat iets waar we heel sterk in zijn, vandaag een keer niet", zegt de verdediger. "Soms zitten er zulke wedstrijden tussen. Dan komt het op strijden aan, wat we zeker hebben gedaan. We hebben het ze niet makkelijk gemaakt."

Door een late goal van Michy Batshuayi won Chelsea in Amsterdam. "Als je niet kunt winnen, moet je 'm niet verliezen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben heel vaak de laatste jaren wedstrijden over de streep getrokken. Nu valt 'ie een keer de verkeerde kant op. Het geeft aan dat we er nog lang niet zijn. We moeten ook niet denken dat we er al waren, want we zitten in een hartstikke moeilijke poule. We hebben twee keer overtuigend kunnen winnen, maar het had ook anders kunnen lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen