Treffer van Depay voorkomt peperduur puntverlies Lyon niet

23 oktober 2019, 23:12

De weer fitte Memphis Depay heeft Olympique Lyon ondanks een goal niet aan een punt kunnen helpen bij Benfica. De Oranje-international maakte twintig minuten voor tijd de gelijkmaker in Portugal (1-1) en daardoor leek  Lyon goede zaken te doen in Groep G. In de slotfase ging het door geschutter in de Franse defensie toch mis.

Omdat Leipzig eerder won van Zenit, moest Lyon een resultaat neerzetten bij het nog puntloze Benfica. De thuisploeg opende echter na vier minuten al de score via Rafa Silva, die voor rust nog geblesseerd het veld verliet. In een gelijk opgaande wedstrijd scoorde beide ploegen lang niet.

Tot de zeventigste minuut, toen Memphis Depay een voorzet van dichtbij knap in het vijandelijke doel wist te werken. Een punt leek in de maak, totdat Pizzi de Portugezen liet juichen. Met dank aan Lyon-doelman Anthony Lopes, die de bal zomaar in de voeten van de doelpuntenmaker gooide.

Het betekende de eerste punten voor Benfica, dat er nu drie heeft in de poule. Lyon en Zenit hebben er vier, terwijl koploper RB Leipzig de grote winnaar van deze speelronde is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen