Valencia lijdt door late goal puntenverlies in Ajax-groep

23 oktober 2019, 23:11   Bijgewerkt: 23 oktober 2019, 23:32

Valencia is er woensdagavond niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen Lille tot een goed einde te brengen. De Spaanse club leek in Noord-Frankrijk met de overwinning aan de haal te gaan, maar in blessuretijd incasseerde de club van doelman Jasper Cillessen de 1-1. Door de remise blijft Valencia steken op de derde plek in Groep H, waar Chelsea en Ajax aan kop gaan.

Om in punten gelijk te komen met Chelsea en Ajax moest Valencia winnen in Lille, maar het waren de Fransen die voor rust de betere kansen kregen. Ook na rust had de thuisploeg het betere van het spel. Toch was het Valencia dat na een uur kwam enigszins verrassend op 0-1 kwam. Op aangeven van Kevin Gameiro schoof Denis Cheryshev de bal in de lange hoek.

Valencia stevende af op een belangrijke overwinning, maar in de slotfase ging het alsog mis. Eerst kreeg Mouctar Diakhaby binnen korte tijd twee gele kaarten, waardoor de Spanjaarden met tien man de wedstrijd moesten afmaken. Vervolgens zorgde Jonathan Ikoné diep in blessuretijd voor de gelijkmaker. Het Franse publiek vreesde nog even dat de goal werd afgekeurd toen de VAR de beelden ging terugkijken, maar er werd geen overtreding geconstateerd.

Valencia staat door de remise op vier punten uit twee wedstrijden. Chelsea en Ajax hebben twee punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen