Oxlade-Chamberlain scoort bij rentree: "Ik zie het als een bonus"

24 oktober 2019, 08:39   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 09:40

Alex Oxlade-Chamberlain was woensdagavond goed voor twee treffers bij de 1-4 zege van Liverpool op bezoek bij KRC Genk. De middenvelder maakte zijn eerste minuten in de Champions League sinds hij in april 2018 een knieblessure opliep. Hij ziet de goals als 'een bonus' en is gelukkig met zijn rentree in het miljardenbal.

"Het was geweldig om terug te keren in deze competitie, ik heb het echt gemist", zei hij na afloop tegen BT Sports. "Het is een speciaal toernooi, eentje waarvan je altijd al van hebt gedroomd toen je nog klein was." Chamberlain speelde ruim een jaar niet in de Champions League vanwege een ernstige knieblessure. Hij was bij zijn rentree direct belangrijk en had maar twee minuten nodig om het net te vinden.

"De eerste helft was slordig en we moeten het veel beter doen als we ver in deze competitie willen komen. In de tweede helft was het beter en controleerden we de wedstrijd. Het is een geweldig gevoel om weer in de basis te staan en het team te helpen. Dat ik zelf twee goals mag maken, zie ik als een bonus."

Liverpool staat door de overwinning van woensdagavond op plek twee in groep E achter Napoli. Aankomend weekend speelt de ploeg van Jürgen Klopp opnieuw een grote wedstrijd, dan ontvangen zij Tottenham Hotspur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen