Hatzidiakos draait er niet omheen: "Ik wil in de basis"

24 oktober 2019, 10:55   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 11:08

Pantelis Hatzidiakos zit lekker in zijn vel en voelt zich sterk genoeg om in de basis te starten in het Europa League-duel met FC Astana. De Griekse verdediger is niet zeker van een basisplek bij AZ, maar kreeg op de dinsdagtraining een hesje van trainer Arne Slot. "Ik wil in de basis", sprak de verdediger.

AZ zal donderdagavond moeten winnen van FC Astana om uitzicht te houden op Europese overwintering. De ploeg uit Alkmaar speelde twee keer gelijk en kan de punten dus hard gebruiken tegen het nog puntloze FC Astana. Hatzidiakos hoopt op een basisplek en is klaar voor de ontmoeting. "We moeten winnen van Astana, uit en thuis", zei de Griek in gesprek met De Telegraaf. "Als dat lukt geldt de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado als een echte finale."

Hatzidiakos, die onlangs zijn debuut maakte voor het Griekse nationale elftal, is dit seizoen niet zeker van een plek in de basis. Hij moet concurreren met Ron Vlaar en Stijn Wuytens in het centrum van de verdediging. Dat Hatzidiakos dinsdag op de training een hesje kreeg, kan erop duiden dat hij een basisplaats krijgt. "Ik draai er niet om heen: ik wil in de basis. Ik voel me sterk en ben er klaar voor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen