Feyenoord met drie wijzigingen tegen Young Boys

24 oktober 2019 – Feyenoord begint donderdagavond met Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia en Sam Larsson in de basis aan de Europa League-wedstrijd tegen Young Boys. Zij zijn de vervangers van Rick Karsdorp, Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen. Karsdorp en Jørgensen behoren niet tot de wedstrijdselectie, Haps begint door lichte klachten vanaf de bank.

Feyenoord met drie wijzigingen tegen Young Boys

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Trainer Jaap Stam heeft zijn opstelling ten opzichte van de remise tegen Heracles Almelo (1-1) verder intact gehouden. Dat betekent dat Marcos Senesi wederom een centraal duo vormt met Edgar Ié. Vermoed werd dat Feyenoord in Zwitserland met vijf verdedigers zou aantreden, maar de Rotterdammers starten gewoon in een 4-3-3-formatie.

Op het middenveld heeft Stam niets veranderd. Voorin heeft de trainer wel noodgedwongen een wijziging moeten doorvoeren. Larsson begint als linksbuiten, waardoor Luis Sinisterra als spits zal spelen. Jørgensen fungeerde afgelopen weekend tegen Heracles nog als diepste aanvaller, maar hij is - net als Karsdorp - niet fit genoeg om ook in Bern in actie te komen.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Ié, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Sinisterra, Larsson

Opstelling Young Boys: Von Ballmoos; Janko, Sørensen, Zesiger, Lotomba; Fassnacht, Aebischer, Lustenberger, Ngamaleu; Nsamé, Assalé

Feyenoord

gerelateerd