De Boer en Atlanta nog twee zeges verwijderd van titel

25 oktober 2019, 07:37   Bijgewerkt: 25 oktober 2019, 08:23

De titeldroom van Frank de Boer met Atlanta United blijft springlevend. Het elftal van De Boer won donderdagnacht (Nederlandse tijd) ook het tweede duel in de play-offs en is nog twee zeges verwijderd van titelprolongatie. Atlanta was met 2-0 te sterk voor Philadelphia Union. Voor Zlatan Ibrahimovic zit het seizoen erop. Hij verloor met Los Angeles Galaxy de LA-derby tegen Los Angeles FC (5-3).

Atlanta United - Philadelphia Union 2-0

Groots speelde Atlanta wederom niet. Net als afgelopen weekend tegen New England Revolution, de eerste tegenstander in de play-offs. Maar De Boer en de zijnen stapten andermaal als winnaar van het veld. Julian Gressel opende met een stift vroeg in de eerste helft de score, Josef Martinez verdubbelde tien minuten voor het einde de voorsprong en zorgde daarmee voor de beslissing. De topscorer schoot hard raak in de korte hoek. Door de zege op Philadelphia treft Atlanta komende woensdag Toronto FC, dat verrassend New York City FC uitschakelde. De winnaar van dat duel speelt de finale om de MLS-titel tegen Los Angeles FC of Seattle Sounders.

Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy 5-3

Mogelijk heeft Zlatan Ibrahimovic zijn laatste duel in de MLS gespeeld. De Zweed beschikt over een aflopend contract bij LA Galaxy en moest in de play-offs buigen voor stadsgenoot Los Angeles FC. Naar eigen zeggen heeft Ibrahimovic over belangstelling niet te klagen. Liever had hij afscheid genomen met de MLS-titel, maar die droom viel in duigen. Met een doelpunt en een assist op Cristian Pavon liet Ibrahimovic Galaxy nog wel terugkomen van een 2-0 achterstand, maar daarna nam de thuisploeg definitief afstand. De goals van de gastheren kwamen op naam van Carlos Vela (twee keer), Adama Diomande (twee keer) en Diego Rossi. Voor Galaxy scoorde nog Rolf Feltscher.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen