Slutsky reageert op verbanning Bazoer: "Voor mij geen grote zaak"

25 oktober 2019, 10:20

Riechedly Bazoer werd donderdag 'tot nader order' uit de selectie van Vitesse gezet. De 23-jarige middenvelder werd verbannen na een trainingsincident waarbij hij aan de stok kreeg met teamgenoot Jay-Roy Grot en vervolgens trainer Leonid Slutsky uitschold. Zijn lot ligt nu in handen van de Russische oefenmeester.

De middenvelder en trainer botsten eerder dit seizoen ook al een keer. Toen werd Bazoer, nadat hij zijn excuses had aangeboden, in genade aangenomen. Zal Slutsky ook nu coulant zijn? "Ik zit al lang in het trainersvak en heb al heel wat meegemaakt", laat hij weten aan De Gelderlander. "For me this is not a big deal. Geen grote zaak."

Bazoer schold woensdag Slutsky uit nadat hij na een ruzie met Grot van het trainingsveld werd gestuurd. "Fuck off, I don't want to play for your team", zou hij hebben geroepen. Eerder in het seizoen, na het duel met Heracles Almelo (1-1), kregen de speler en trainer ruzie in de fitnessruimte van Papendal. Aanleiding daarvoor was de reactie van de middenvelder nadat hij tijdens de nabespreking kritiek op zijn spel kreeg. Bronnen binnen de club laten aan de ochtendkrant weten dat er naast de twee grote incidenten ook nog enkele kleine voorvallen rond Bazoer hebben plaatsgevonden. Die werden echter onder de pet gehouden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen