Koster drukt Willem II op het hart: "Onderschat RKC niet"

25 oktober 2019, 12:42

Willem II-trainer Adrie Koster stoort zich aan de mensen die denken dat zijn ploeg morgenavond makkelijk van RKC Waalwijk gaat winnen. De Waalwijkers staan dan wel onderaan in de competitie, maar na hun goede optreden tegen Ajax van afgelopen weekend legt Koster extra de nadruk op het serieus nemen van de tegenstander. "We mogen ze zeker niet onderschatten."

De Tilburgers zijn de laatste weken goed in vorm met een 1-1 gelijkspel tegen AZ en een 0-1 overwinning op FC Twente. RKC verloor tegen Ajax juist voor de negende keer dit seizoen, maar leek lang af te stevenen op een punt. Het verschil tussen de twee Brabantse teams is dus groot, maar daar koopt Koster niks voor. "Ik verwacht dat het een moeilijke wedstrijd wordt", aldus de oefenmeester op de officiële kanalen van de club.

Lees ook: Koster over eerder ontslag bij RKC: "Puur gebrek aan knowhow"

Deksel op de neus

"Het verwachtingspatroon is hoog voor wat Willem II betreft. RKC staat onderaan en de buitenwacht zegt dat wij het wel even gaan doen. Maar RKC speelt verzorgd voetbal en ze lieten zich tegen Ajax van hun goede kant zien. Dat geeft hen weer zelfvertrouwen. Wij zullen heel gefocust moeten zijn en niet denken dat we het wel eventjes gaan doen, want zo werkt het niet. Dan krijg je de deksel op de neus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen