Heracles traint extra zwaar om druk programma: "In ritme komen"

25 oktober 2019, 14:27

De selectie van Heracles Almelo moest afgelopen woensdag tot het gaatje gaan tijdens de training, omdat trainer Frank Wormuth ze op die manier optimaal wilde voorbereiden op de reeks wedstrijden die in korte tijd gaan komen. Tegen PEC Zwolle moet zaterdagavond het eerste goede resultaat in die serie worden geboekt.

Na het duel tegen de Zwollenaren van dit weekend speelt Heracles komende woensdag in de KNVB-beker thuis tegen RKC Waalwijk en de zaterdag daarna opnieuw tegen de Waalwijkers, maar dan voor de competitie. "We hebben woensdag extra zwaar getraind om in het ritme te komen", licht Wormuth zijn keuzes toe op de officiële clubkanalen.

Heracles steekt in een goede vorm met drie zeges in vijf wedstrijden en afgelopen weekend werd Feyenoord in Rotterdam nog op een gelijkspel gehouden. "We hebben een goede serie staan en dat willen we natuurlijk zo houden. De teamgeest en samenwerking is goed, iedereen werkt voor het team."

PEC Zwolle daarentegen is wisselvallig. Zij wonnen afgelopen zondag weliswaar, maar hadden de drie duels daarvoor verloren. Dat betekent voor Wormuth echter niks. "We moeten altijd 100 procent geven om kans te maken op de overwinning", aldus de Duitse oefenmeester, die laat weten dat Robin Pröpper en Silvester van der Water na hun blessures tegen Zwolle terugkeren in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen