Overtredingen PSV'ers hebben gevolgen voor FC Utrecht

25 oktober 2019, 14:27

Simon Gustafson moet zondag de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan. De Zweedse middenvelder kreeg in de vorige speelronde een trap van PSV'er Jorrit Hendrix en is daar nog niet van hersteld. Bart Ramselaar, die geraakt werd door Nick Viergever, heeft deze week een aantal trainingen moeten overslaan. Hij is - mits hij geen reactie krijgt - wél inzetbaar.

Door de overtredingen van Hendrix en Viergever, die beiden een rode kaart kregen in De Galgenwaard, is Utrecht dus niet compleet op Het Kasteel. "Het is jammer, dat we de ingeslagen weg na de zege op PSV niet met dezelfde spelers kunnen vervolgen, omdat we het elftal minimaal op één positie moeten aanpassen", zegt Van den Brom tegenover De Telegraaf.

De trainer kan tegen Sparta ook geen beroep doen op Adrián Dalmau, die een nieuwe blessure heeft opgelopen. Achter de naam van Urby Emanuelson staat nog een vraagteken. Leon Guwara is na een schorsing wel weer beschikbaar, maar Mark van der Maarel krijgt de voorkeur. "Mark heeft het goed gedaan. Ik zie geen reden om het te veranderen. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd", aldus Van den Brom.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen