Leyton Orient verplaatst wedstrijd vanwege Ajax-fans

25 oktober 2019, 16:06   Bijgewerkt: 25 oktober 2019, 16:19

De Engelse voetbalclub Leyton Orient heeft het bekerduel met de beloften van Brighton & Hove Albion verplaatst uit veiligheidsoverwegingen. Via sociale media kondigden Ajax-supporters namelijk aan naar de wedstrijd op 5 november te willen komen.

Ajax kreeg recent een straf van de UEFA opgelegd, omdat er ongeregeldheden zouden hebben plaatsgevonden bij het duel tegen Valencia en Ajax. Hierdoor mogen er op 5 november geen uitsupporters in het stadion van Chelsea aanwezig zijn. Veel fans hadden echter al een reis naar de Britse hoofdstad geboekt.

Op Twitter kwam daarom het ludieke idee om in plaats van het Champions League-duel tegen Chelsea te gaan kijken bij de wedstrijd tussen de beloften van Leyton Orient uit Londen en Brighton & Hove Albion, die diezelfde avond een bekerwedstrijd zouden afwerken. Dat gaat er echter niet van komen. "Het duel is verplaatst na overleg met de veiligheidsinstanties, waaronder de politie", laat Leyton Orient via een statement op hun website weten. De wedstrijd wordt nu een dag later afgewerkt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen