Jansen kijkt uit naar kraker: "In derby wordt niets cadeau gedaan"

25 oktober 2019, 16:26

sc Heerenveen schurkt tegen de subtop aan in de Eredivisie en kan zondag goede zaken doen als het thuis wint van rivaal FC Groningen. Trainer Johnny Jansen is positief over zijn eigen ploeg, maar verwacht geen walkover.

Heerenveen staat zesde en heeft drie punten meer dan Groningen. "We zullen de krachten moeten bundelen en knokken. In een derby wordt niets cadeau gegeven. Groningen brengt strijd en fysieke kracht, daar moeten we klaar voor zijn", klinken de teksten van Jansen op de clubwebsite. Hij weet dat scoren tegen Groningen niet gemakkelijk is. "Ik geloof dat Groningen in de eerste zes wedstrijden het laagste aantal schoten op doel kreeg. Dat zegt iets over de hechtheid van hun organisatie. Groningen geeft weinig weg, beschikt over een heel aardige ploeg."

Jansen heeft een fitte selectie tot zijn beschikking en verwacht dan ook veel van zijn elftal. "Defensief staat het goed en aanvallend kunnen we meerdere varianten spelen. Het is wel zo dat ik graag zou zien dat we meer kansen creëren vanuit combinatiespel. Aan de andere kant, uit bij AZ maken we vier doelpunten en daar zat maar één countergoal bij."

Lees ook: FC Groningen met Sierhuis tegen Heerenveen: "Hij is in vorm"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen