Stegeman tegen Heracles: "Kom gewoon om drie punten te halen"

25 oktober 2019, 19:59

Voor John Stegeman staat er zaterdagavond een speciaal duel op het menu. De trainer van PEC Zwolle neemt het in de Eredivisie op tegen zijn oude werkgever Heracles Almelo. Toch wil hij niet te emotioneel worden onder het affiche.

Stegeman was tien jaar lang trainer van Heracles en heeft een speciale band met die club. "Ik heb de kleedkamer van de gasten nog nooit gezien. Hij schijnt een stuk kleiner te zijn", zegt hij tegen RTV Oost. "Ik kom daar gewoon om te werken en drie punten op te halen. Ik blijf daar ook niet hangen na de wedstrijd of zo. Ik ben daar door de voordeur weggegaan en koester me gelukkig met de vriendschappen die ik daar heb opgedaan."

Stegeman heeft het dit seizoen moeilijk met PEC, al werd er vorige week wel gewonnen van ADO Den Haag. De coach is kritisch op zijn ploeg en verwacht meer. "Na de zege op ADO Den Haag ben ik wel even de kleedkamer ingelopen om een pittig woordje te spreken. Ik vind dat we soms te snel tevreden zijn. We kunnen nog niet zeggen dat we de ultieme wedstrijd hebben gespeeld."

Bij PEC is rechtsback Sai van Wermeskerken een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen