Boëtius draagt met doelpunt bij aan belangrijke zege Mainz

25 oktober 2019, 22:27   Bijgewerkt: 25 oktober 2019, 22:40

Jean-Paul Boëtius heeft vrijdagvond zijn waarde bewezen voor FSV Mainz 05. De Duitse ploeg speelde de belangrijke degradatiewedstrijd tegen 1. FC Köln en won mede door een goal van de Nederlander met 3-1.

Beide ploegen bivakkeerden voor vandaag in de kelder van de Bundesliga en dus stond er veel op het spel. De bezoekers, met Kingsley Ehizibue in de basis, begonnen goed aan de wedstrijd door na een kwartier via een prachtige knal van Simon Tergde de leiding te nemen. Lang kon het team niet genieten van de voorsprong, aangezien Boëtius er in de 21ste minuut 1-1 van maakte. Hij bleef rustig voor de goal en tikte binnen. Die stand bleef lang op het bord, totdat Robin Quaison een kwartier na rust toesloeg met een prachtige 2-1. Zijn veeg van afstand kan gerust een wereldgoal worden genoemd. Het duel werd vervolgens tien minuten voor tijd in het voordeel van Mainz beslist door een goal van Levin Öztunali.

Mainz, waar ook Jeremiah St. Juste in de basis stond, pakte daardoor belangrijke punten. Het is naar de dertiende plaats gestegen en heeft twee punten meer dan Köln dat zestiende staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen