Twente vanwege slecht gras in gesprek met leverancier

26 oktober 2019, 15:54   Bijgewerkt: 26 oktober 2019, 17:16

FC Twente krijgt mogelijk een nieuwe grasmat in De Grolsch Veste. Het huidige veld in Enschede was afgelopen vrijdag tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen (4-1) onderwerp van gesprek. Veel spelers gleden uit op het spekgladde gras van de Tukkers.

Daarom gaat FC Twente in gesprek met de leverancier. De huidige grasmat ligt er nu nog geen drie weken. Technisch directeur Ted van Leeuwen laat in gesprek met Tubantia weten dat de erbarmelijke staat van het gras geen verrassing is. "De grasmat is nat opgerold geweest, dan krijg je dat. We gaan er vanuit dat het zich weer hersteld", aldus de TD.

Vorige week waren er tegen Wilem II nog geen problemen met de ondergrond en de grasmeesters van de eredivisionist hebben geen idee waarom het gras een week later zo lastig bespeelbaar is. Daarom vindt er na het weekend een gesprek met de leverancier plaats. Of de oplossing komende woensdag, als de vrouwen van FC Twente in de Champions League tegen VfL Wolfsburg spelen, gevonden is, blijft gissen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen