Stegeman baalt stevig: "Ik hoopte dat we het lek boven hadden"

27 oktober 2019, 10:35

John Stegeman vindt dat PEC Zwolle de 4-0 nederlaag bij Heracles Almelo aan zichzelf te wijten heeft. De trainer van de Zwollenaren is van mening dat zijn ploeg de doelpunten te makkelijk weggaf op Erve Asito. Met name over de manier waarop de 1-0 tot stand kwam, is hij ontevreden.

Volgen Stegeman kwam Heracles op voorsprong door slechte communicatie tussen doelman Xavier Mous en de centrale verdedigers. "De eerste goal was een lachertje", citeert het Algemeen Dagblad de trainer. "We doen onszelf de das om. Dit was totaal onnodig. We hebben van onszelf verloren en niet van een goed Heracles."

PEC Zwolle speelde een aardige eerste helft, vindt Stegeman. "En na rust kregen we een grote kans op de 1-0. Heracles was heel efficiënt. In de eindfase vind ik dat we het opgeven. De 3-0 en 4-0 krijgen we om de oren omdat we niet meer samenwerken", baalt hij. "Dit is heel erg teleurstellend. Ik hoopte na vorige week tegen ADO dat we het lek boven hadden. We zullen deze week harde woorden met elkaar moeten spreken."

De Zwollenaren blijven door de nederlaag steken op dertiende plaats in de Eredivisie. Nummers zestien en zeventien Fortuna Sittard en VVV-Venlo hebben slechts één punt minder. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen