Diemers blaast niet te hoog van de toren na hattrick tegen VVV

27 oktober 2019, 10:37

Mark Diemers was zaterdagavond de gevierde man bij Fortuna Sittard. Met drie doelpunten had de aanvallende middenvelder een enorm aandeel in de 4-1 zege op VVV-Venlo. Diemers wordt niet altijd hartstochtelijk toegejuicht door de Fortuna-aanhang, maar na zijn hattrick kreeg hij onder een ovationeel applaus een publiekswissel.

"Ik hoef mijn gelijk nu niet ineens te halen", reageert Diemers tegenover De Limburger.  "Laat ik vooral geen te grote mond hebben nu ik een keer drie keer heb gescoord. Ik word wel eens verguisd, omdat ik vaak eerlijk ben. Dat wordt niet altijd gewaardeerd. Dan is het wel erg leuk dat je nu zo wordt toegejuicht, dat waardeer ik heel erg."

Diemers was zaterdagavond een plaag voor VVV-middenvelders Danny Post en Lee Cattermole. Laatstgenoemde haalde in het eerste duel meteen door op de in Leeuwarden geboren voetballer. "Mijn hele scheenbeschermer en sok lagen meteen open", vertelt hij. "Dat hoorde ik voor de wedstrijd al een beetje: toen werd er al gezegd; die pakken je meteen aan. Dat hebben ze geprobeerd, maar drie keer gescoord, mijn avond kan niet meer stuk. Ik heb de wedstrijdbal al in de kleedkamer liggen."

Het is geen geheim dat Diemers een stap hogerop wil. Waarschijnlijk zal hij deze winter nog niet vertrekken bij Fortuna. "Iedereen weet dat mijn vriendin zwanger is, die wil graag in Nederland bevallen. Dus ik acht de kans heel groot dat ik ook na de winter nog bij Fortuna speel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen