Liverpool verslaat Spurs, Krul stopt penalty's tegen United

27 oktober 2019, 19:40

Liverpool houdt de topvorm vast in de Premier League. De trotse koploper heeft zondag ook de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur in drie punten omgezet, al ging dat met grote moeite. Er werd met 2-1 gewonnen, waardoor het gat met Manchester City weer zes punten is.

Liverpool - Tottenham 2-1

Al snel kregen Virgil van Dijk en consorten een tegengoal in de thuiswedstrijd. Binnen de minuut ontsnapte Harry Kane aan de aandacht van de Liverpool-verdedigers en kopte hij de 0-1 binnen. Die stand bleef lang op het bord staan, totdat Liverpool kort na rust de verdiende gelijkmaker aantekende. Jordan Henderson was daar met een knal verantwoordelijk voor. Liverpool was veel beter en zette Tottenham helemaal vast en dat leidde uiteindelijk tot de winnende goal. Serge Aurier maakte een oliedomme overtreding en gaf daarmee een penalty weg, die in de 75ste minuut feilloos werd benut door Mohamed Salah. Liverpool pakte daarmee de negende zege in tien duels, terwijl Tottenham elfde staat.

Norwich City - Manchester United 1-3

Manchester United heeft zondagmiddag een probleemloze wedstrijd beleefd tegen Norwich City. De topclub won gemakkelijk met 1-3 bij de promovendus door goals van Scott McTominay, Marcus Rashford en Anthony Martial. Een slechte avond voor Norwich, al liet keeper Tim Krul zich nog wel zien. De sluitpost pakte liefst twee penalty's. In de eerste helft keerde hij een inzet van Rashford en ook op de poging van Martial had hij een antwoord. United heeft dit seizoen liefst vier van de zes penalty's gemist. Toch was dat dus niet genoeg voor een resultaat voor Norwich. In de slotfase maakte Orel Hernandez nog wel een eretreffer namens de thuisploeg.

Arsenal - Crystal Palace 2-2

Arsenal heeft wederom punten gemorst. Nadat er maandag werd verloren bij Sheffield United ging het ook zondag mis tegen Crystal Palace. Binnen tien minuten stond Arsenal door goals van Sokratis en David Luiz al 2-0 voor, maar toch ging het mis. Een rake penalty van Luka Milivojevic betekende na een halfuur de 2-1 en een rake kopstoot van Jordan Ayew in de tweede helft was de nekslag voor Arsenal. De thuisploeg scoorde in de slotfase nog wel, maar de goal van Sokratis werd afgekeurd na ingrijpen van de VAR. De reden daarvan was niet helemaal duidelijk. Zeker is wel dat Arsenal weer een tik krijgt en Unai Emery verder onder druk komt te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen