Ziyech over wissel: "Ik ben liefhebber en wil altijd spelen"

27 oktober 2019, 20:33   Bijgewerkt: 27 oktober 2019, 20:50

Hakim Ziyech was zondagmiddag maar weer eens van grote waard voor Ajax. De Marokkaanse middenvelder zorgde al na twee minuten spelen voor de openingstreffer en leidde zo de ruime overwinning van Ajax in. Ook bij het derde doelpunt had Ziyech een belangrijke rol. Met nog vijftien minuten te spelen werd Ziyech gewisseld en daar was hij zichtbaar niet blij mee.

Na twee minuten spelen opende Ziyech de score en zo maakte hij alweer zijn vijfde treffer van het seizoen. "Kenneth (Vermeer, red.) zat in de goede hoek, maar met een beetje geluk ging hij erin. Ik kreeg hem goed van Dusan Tadic en hij ging langzaam het doel in", zei hij tegenover FOX Sports. Ajax was met name in de openingsfase oppermachtig en speelde Feyenoord bij vlagen helemaal zoek. "Zij hadden moeite om ons tussen de linies op te pakken. De ballen kwamen daar goed, en zij zaten steeds in twijfel. Wij hebben de kansen goed afgemaakt."

Lees ook: Ten Hag: "Dit was onze beste eerste helft van de competitie"

Een kwartier voor tijd werd Ziyech als eerste Ajacied naar de kant gehaald en daar was hij zichtbaar niet blij mee, hij gooide met zijn scheenbeschermer en toonde zijn frustraties op de bank. "Ik ben een liefhebber en ik wil altijd spelen. Ik vind er niks ergs aan als iemand dat duidelijk maakt, nu wordt het groter gemaakt dan het is omdat Hakim Ziyech het doet", sprak de Marokkaan enigszins gefrustreerd. "Op dat moment ben ik even gefrustreerd en ik ben iemand die dat laat zien, zo zit ik nou eenmaal in elkaar. Na de wedstrijd is het dan ook weer klaar", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen