BMG wint en voert dichtbevolkte top in Bundesliga aan

27 oktober 2019, 20:57   Bijgewerkt: 29 oktober 2019, 12:32

In de zeer dichtbevolkte top van de Bundesliga is Borussia Mönchengladbach de nieuwe lijstaanvoerder. De Duitse formatie was in een vermakelijk duel met 4-2 te sterk voor Eintracht Frankfurt, waar Bas Dost wegens een blessure ontbrak.

Voor rust hadden Marcus Thuram en Oscar Wendt het verschil namens Die Föhlen al gemaakt. In de tweede helft kwam Eintracht tot tweemaal toe terug in de wedstrijd, maar net zo vaak herstelde Mönchengladbach de marge tot twee doelpunten.

Dankzij de zege lost de club Bayern München weer af als koploper. Der Rekordmeister heeft een puntje minder. Hoe klein de verschillen zijn in de Bundesliga, blijkt wel als we een blik werpen op de nummer tien van de ranglijst. Hoffenheim heeft maar vijf punten minder dan koploper Mönchengladbach.

VfL WolfsburgFC Augsburg: 0-0

Het Wolfsburg van Wout Weghorst had net als de koploper op negentien punten kunnen komen, maar verslikte zich in eigen huis in laagvlieger FC Augsburg. Wout Weghorst scoorde voor het eerst in drie officiële duels niet, net als de rest van de spelers op het veld. Zodoende staat het nog altijd ongeslagen Wolfsburg na negen duels op de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen