Immobile schiet Lazio in slotfase bij Fiorentina richting subtop

27 oktober 2019, 23:08

In een onderling duel heeft SS Lazio ten koste van Fiorentina een stap naar de subtop van de Serie A gezet. De twee ploegen hielden elkaar in Florence lang in bedwang, met een late winnende goal van Ciro Immobile (op archieffoto) als climax.

Al na een half uur stond het 1-1 in Stadio Artemio Franchi. Joaquín Correa had de gasten uit de hoofdstad op voorsprong gezet, waarna belofte Federico Chiesa vijf minuten later voor de gelijkmaker zorgde. Ondanks een licht veldoverwicht van de gasten, leek Fiorentina in ieder geval een punt over te houden aan de confrontatie.

Dat gebeurde niet, omdat spits Ciro Immobile in de voorlaatste minuut de winnende treffer namens Lazio maakte. De 1-2 bleek de beslissing, al hadden de bezoekers vanaf de stip ook nog voor de derde treffer kunnen zorgen. De pingel werd in de slotseconde echter gekeerd.

Desondanks staat de club uit Rome nu zesde in de competitie, op twee punten van Napoli. De equipe uit Napels staat op de felbegeerde vierde stek, die recht geeft op Champions League-voetbal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen