PSG heeft aan een helft genoeg tegen Marseille van Strootman

27 oktober 2019, 22:59

Paris Saint-Germain heeft zondagavond een tamelijk eenvoudige zege geboekt op Olympique Marseille. De Franse kampioen had aan één helft genoeg tegen het arme Marseille van Kevin Strootman. Mauro Icardi en Kylian Mbappé maakten in de eerste helft allebei twee doelpunten waardoor de eindstand al bij rust bereikt was.

PSG gaat na elf wedstrijden fier aan kop in de Franse competitie, terwijl Marseille een wisselvallig seizoen kent en in de middenmoot bivakkeert. Met Strootman in de basis begon het niet best aan de wedstrijd. Internazionale-huurling Icardi maakte na tien minuten al het openingsdoelpunt uit een rebound en een kwartier later verdubbelde hij die voorsprong met een rake kopbal. In deze fase had Marseille weinig in te brengen en PSG liep nog voor de rust uit naar een 4-0 voorsprong. Met name de vierde goal was van grote schoonheid. Marseille probeerde de defensie van PSG onder druk te zetten, maar de Franse miljoenenformatie voetbalde zich geweldig onder de druk uit. Angel Di Maria gaf vervolgens een puntgave pass met buitenkant links en zette zo Mbappé één-op-één met de keeper, die maakte geen fout en maakte zo ook zijn tweede van de avond.

PSG staat door de overwinning inmiddels op zeven punten voorsprong ten opzichte van de nummer twee FC Nantes. Marseille staat op plek zeven en heeft in de laatste zes wedstrijden slechts één keer gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen