Snoei acht De Graafschap niet kansloos tegen Vitesse

28 oktober 2019, 17:16   Bijgewerkt: 28 oktober 2019, 17:21

De Graafschap-trainer Mike Snoei geeft zijn ploeg een goede kans op een bekerstunt tegen Vitesse. De Superboeren tankten afgelopen vrijdag vertrouwen door met 5-0 te winnen van FC Dordrecht. De Graafschap gaat dinsdagavond op bezoek bij Vitesse.

"De jongens waren de afgelopen dagen gefocust op het duel met Dordrecht, maar Richard (Roelofsen) en ik zijn er ook voor om Vitesse goed te analyseren", blikt Snoei via de clubkanalen vooruit op de bekerwedstrijd. "Ik denk dat wij - met onze kwaliteiten - daar niet kansloos zijn. We maken een goede kans, dan moeten veel dingen wel meezitten natuurlijk. Ik vind het een enorme uitdaging om tegen Vitesse te spelen. Die wedstrijd laten we niet maar even aan ons voorbij gaan."

De Graafschap degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar is goed op weg om na een jaar weer terug te keren naar het hoogste niveau. De club uit Doetinchem bezet na twaalf speelrondes samen met SC Cambuur de koppositie in de Eerste Divisie. Zowel de nummer één als de nummer twee van de competitie promoveert aan het eind van het seizoen direct naar de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen