Boateng staat open voor een terugkeer bij de nationale ploeg

29 oktober 2019, 09:08

Bayern München-verdediger Jérôme Boateng staat open voor een terugkeer bij de nationale ploeg van Duitsland. Hij speelde in oktober van 2018 zijn laatste interland voor Duitsland en kwam daarna niet meer in de plannen voor van bondscoach Joachim Löw, door een zware blessure van Niklas Süle wordt er weer gesproken over een terugkeer van Boateng.

"Ik ben altijd klaar als Duitsland en Löw mij nodig hebben", zei de 76-voudig international van Duitsland tegenover Kicker. Na een teleurstellende Nations League besloot Löw om gerenommeerde namen als Thomas Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng niet meer op te roepen, maar door de zware knieblessure van Niklas Süle - en andere blessures met name achterin - wordt er gesproken over een terugkeer van de laatste twee mannen.

Bij Bayern München is Boateng weer een vaste kracht en ook zijn clubtrainer Niko Kovac hint eveneens voorzichtig naar een terugkeer bij de nationale ploeg. "Hij heeft al bewezen dat hij een geweldige speler is. Als hij goed blijft spelen, komt hij misschien ook weer in aanmekring voor andere opdrachten", zei Kovac ietwat mysterieus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen