Bakkati is nog bij Feyenoord, Van Gastel leidt de training

29 oktober 2019, 11:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Said Bakkati verlaat Feyenoord voorlopig niet. De assistent-trainer van de Rotterdammers kwam samen met Jaap Stam naar de Stadionclub deze zomer, maar stond dinsdag ondanks het vertrek van Stam 'gewoon' op het trainingsveld. Voorlopig blijft hij dus nog werkzaam in De Kuip.

Dat schrijft RTV Rijnmond. De training, die overigens niet voor het publiek toegankelijk was, werd overgenomen door Jean-Paul van Gastel. De selectie die op het veld stond, was flink uitgedund. Niet alleen zijn er nog altijd een paar blessuregevallen bij Feyenoord, ook ontbreken er spelers die met Jong Feyenoord tegen Jong Southampton spelen, onder wie Lutsharel Geertruida, Wouter Burger en Tyrell Malacia.

Lees ook: Jaap Stam stapt daags na verloren Klassieker op bij Feyenoord

Bakkati werkte bij Jong Ajax en Reading ook al samen met Stam: bij die Engelse club vertrok hij ook toen Stam werd ontslagen en maakte namens PEC Zwolle tegelijk de overstap naar De Kuip afgelopen zomer. Voorlopig blijft hij dus wel werkzaam in Rotterdam-Zuid, al zal dat ongetwijfeld ook afhangen van de nieuwe coach die wordt aangesteld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen