Wormuth geeft reservekeeper Brouwer kans tegen RKC Waalwijk

29 oktober 2019 – Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth geeft in de KNVB Beker tegen RKC Waalwijk de kans aan Michael Brouwer. De stand-in keeper krijgt ditmaal de voorkeur boven Janis Blaswich, terwijl ook Tim Breukers, Dario van den Buijs en Sebastian Jakubiak aan de aftrap zullen staan. Aanvoerder Robin Pröpper krijgt rust. "We zijn voorzichtig met hem, hij is er dinsdag niet bij en zal zaterdag weer spelen."

Wormuth geeft reservekeeper Brouwer kans tegen RKC Waalwijk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat laat Wormuth weten op het clubkanaal van de Almeloërs over het duel met RKC Waalwijk, dat niet alleen in de KNVB Beker, maar ook komend weekend op de rol staat in de Eredivisie. "Ik wil niet kiezen tussen deze twee wedstrijden, we willen ze allebei winnen. Het team dat morgen speelt is net zo sterk als het team van afgelopen weekend. RKC zit dichtbij PEC Zwolle", vindt Wormuth.

"Ik weet dat de resultaten niet voor ze spreken, maar je moet niet naar de ranglijst kijken maar naar het team. Ik heb ze onder meer tegen Ajax gezien en toen heeft Ajax echt geluk gehad. RKC geeft nooit op", aldus de Duitse oefenmeester, die Jesper Drost (geblesseerd) en Mohammed Osman (nog niet wedstrijdfit) moet missen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd