Ibrahimovic deelt 'comeback' in Spanje, Vidal ongelukkig bij Barça

29 oktober 2019, 14:42

Zlatan Ibrahimovic zinspeelt op een terugkeer naar Spanje. De aanvaller is transfervrij na dit seizoen, dat door de uitschakeling van Los Angeles Galaxy in de play-offs al is geëindigd en is momenteel op weg naar Spanje. Wat hij daar precies gaat doen, is nog niet bekend, maar mogelijk keert hij daar terug om weer te gaan voetballen.

Op zij Instagram laat Zlatan Ibrahimovic weten op weg te zijn naar Spanje. "Hola España! Guess what? I'm coming back!", vertelt hij, wat er op zou doelen dat hij er niet maar voor even is. Eerder speelde hij namens FC Barcelona in La Liga, dat werd ondanks de Spaanse dubbel niet echt een succes. Hij onderhield een zeer moeizame relatie met trainer Pep Guardiola.

Vidal: "Ik ben niet gelukkig"

Ook kwam er dinsdag ander nieuws naar buiten in de Primera Division, bij FC Barcelona. Middenvelder Arturo Vidal, die een bijrol heeft in Catalonië, weegt zijn opties af als hij zo weinig aan bod blijft komen onder Ernesto Valverde. "Ik zal keihard blijven werken om een kans te krijgen bij deze club en te helpen onze doelen te bereiken. Maar op dit moment ben ik niet gelukkig", liet hij in een interview doorschemeren.

Manager Antonio Conte zou hem naar Internazionale willen halen in de winter, schrijven diverse Spaanse media, iets dat de middenvelder wel ziet zitten. "Met hem heb ik veel mooie dingen meegemaakt. Dankzij hem ben ik uitgegroeid tot één van de besten", aldus de Chileen, die veel concurrentie heeft op het middenveld van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen