Stegeman krijgt van justitie forse boete na ongeval

29 oktober 2019, 15:19   Bijgewerkt: 29 oktober 2019, 15:36

John Stegeman heeft een flinke boete opgelegd gekregen van justitie nadat hij een ongeluk veroorzaakte toen hij met alcohol op achter het stuur stapte. Daarmee komt de trainer van PEC Zwolle relatief goed weg, omdat ook zijn rijbewijs ingenomen had kunnen worden. Mogelijk moet hij ook nog een educatieve cursus volgen, maar dat is om pricavyredenen niet gedeeld.

Dat schrijft De Stentor. Stegeman werd met drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol op gepakt toen hij met zijn Mercedes van de club een lantaarnpaal ramde. Vorige week kwam de zaak voor en bepaald is dat hij er vanaf komt met een forse boete en mogelijk een cursus, maar dat wil het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) vanwege de privacy niet delen. Direct na het incident was het wel de verwachting dat hij ook een dergelijke EMA-cursus zou moeten volgen.

Lees ook: Stegeman ramt lantaarnpaal met slok op

Zijn rijbewijs werd na het ongeval uiteraard wel eerst ingenomen, maar die ontving hij al vrij snel weer terug. Ondanks het voorval hield PEC Zwolle hem de hand boven het hoofd en werd de coach niet ontslagen. Wel kreeg hij van de club een forse boete, moest hij alle gemaakt schade vergoeden en ook moest hij bepaalde maatschappelijke activiteiten doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen