Hazard wil alles winnen: "Champions League heel belangrijk"

29 oktober 2019, 17:29

Via de clubkanalen heeft Eden Hazard teruggeblikt op zijn eerste maanden in dienst van Real Madrid. De Belg was in de zomer de topaankoop van de Spaanse grootmacht, maar maakt tot dusver nog weinig indruk. Toch heeft hij er vertrouwen in dat het goed gaat komen.

De 28-jarige buitenspeler scoorde tot dusver pas één keer in La Liga en was nog niet doeltreffend in de Champions League. "Het was altijd mijn droom om voor Real, de beste club ter wereld, te voetballen. Ik ben nu dan ook heel gelukkig. Thibaut Courtois zei me altijd dat Real de beste club was. Ik ben hier om in Bernabeu te spelen en mijn ploeg te helpen", zegt de aanvaller.

Ondanks de moeizame start zijn zijn ambities nog altijd aanwezig. "Ik wil hier alles winnen", vertelt de van Chelsea overgekomen Hazard. "Op het einde van het seizoen moeten we eigenlijk 1, 2, 3 of 4 bekers in de lucht steken. Voor mij blijft de Champions League heel belangrijk. Ik wil het miljardenbal winnen. Met Chelsea bereikte ik eens de halve finales, maar Real won de trofee de voorbije jaren vaker. Het is heel moeilijk omdat iedereen op de prijs aast, maar we gaan er alles aan doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen