Bazoer is terug en begint direct weer in de basis bij Vitesse

29 oktober 2019, 18:26

Riechedly Bazoer is weer in genade aangenomen bij Vitesse. De middenvelder heeft zijn excuses aangeboden na zijn ruzie met ploeggenoot Jay-Roy Grot en stond maandag alweer op het veld bij de Arnhemmers. Vanavond (dinsdag) is hij meteen weer basiskracht in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap.

De situatie zou aanvankelijk over het bekerduels heen worden getild door Vitesse, maar de middenvelder stond maandag alweer op het trainingsveld. Dat alles weer koek en ei is, blijkt ook uit het feit dat Leonid Slutsky hem dinsdagavond opstelt tegen De Graafschap. Overigens is ook Grot basisspeler bij de Arnhemmers in de derby.

Bij Vitesse staat Kostas Lamprou in het doel, zo was maandag al aangekondigd door de club. Remko Pasveer zit daardoor op de bank. Ook verdediger Tomas Hajek staat in de basis, het wordt zijn eerste optreden voor de Arnhemmers. Het bekerduel begint dinsdagavond om 18.30 uur.

Opstellingen

Vitesse: Lamprou; Lelieveld, Hajek, Doekhi, Clark; Bero, Bazoer, Dasa; Grot, Darfalou, Buitink

De Graafschap: Jurjus; Owusu, Van Heertum, van Huizen, Baas, Tutuarima; Vet, Van den Boomen, Breinburg; Van Mieghem, Helmer

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen