Ronaldo speelt het liefst alleen interlands en CL-duels

29 oktober 2019, 19:56

Als het aan Cristiano Ronaldo ligt, dan speelt hij louter topwedstrijden. De Portugees zit inmiddels in de nadagen van zijn carrière en zou het liefst alleen interlands met Portugal en Champions League-wedstrijden met Juventus spelen.

De inmiddels 34-jarige aanvaller geeft dat aan tegenover France Football. "Als ik eerlijk ben, zou ik zeggen dat ik alleen belangrijke wedstrijden wil spelen. Dan heb ik het over wedstrijden met Portugal en duels met Juventus in de Champions League. Dat zijn de belangrijke duels, waarin er druk is en de omstandigheden lastig zijn." De aanvaller ontbrak afgelopen weekend nog in de selectie van Juventus, dat zonder hem punten verspeelde tegen Lecce (1-1). Woensdagavond tegen Genoa zit de vedette wel weer bij de groep.

Ronaldo is inmiddels professioneel genoeg om zich ook voor andere wedstrijden op te kunnen laden, zo geeft hij aan. "Je moet professioneel zijn en elke dag presteren. Dat doe je om je familie en de mensen die je betalen trots te maken. Het is belangrijk wat zij van je spel vinden. Wat de rest ervan vindt, maakt me veel minder uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen