Slutsky: "Bazoer heeft geel, hopelijk wordt het geen rood"

29 oktober 2019, 21:13

Vitesse heeft besloten om Riechedly Bazoer een tweede kans te geven na zijn ruzie met Jay-Roy Grot op de training van vorige week. De middenvelder werd weer in genade aangenomen en stond dinsdag in de basis tegen De Graafschap (2-0). Trainer Leonid Slutsky gaf na het duel tekst en uitleg.

"Iedereen verdient een tweede kans, want iedereen maakt fouten. Bazoer heeft een gele kaart gekregen, hopelijk wordt het geen rood", aldus de Rus bij Omroep Gelderland. Over het duel met De Graafschap is de coach tevreden. "We speelden solide en waren dominant. Ik kan me eigenlijk niet één schot op doel van De Graafschap herinneren. We hadden wat andere spelers dan normaal in het veld staan, maar ik heb daar nooit twijfels over gehad."

Vitesse gaat dus door naar de volgende ronde en Slutsky hoopt op weer een thuisduel. "Deze overwinning is heel belangrijk voor de toekomst, want we willen ver komen in de beker. Maar ik heb wel kritiek op het systeem hier, met de loting. Vorig seizoen hadden we drie keer achter elkaar een uitwedstrijd. Daarom hoop ik nu dat we weer thuis loten, liefst alle wedstrijden. Dat scheelt enorm veel. Alles hangt af van die loting, daar moet je echt geluk bij hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen