'Advocaat met De Wolf en Pot als assistenten naar Feyenoord'

30 oktober 2019, 07:42   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 11:05

Met de naderende komst van Dick Advocaat maakt Feyenoord schoon schip in de technische staf. Assistenten Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat, Roy Makaay en Said Bakkati moeten hun functie neerleggen. Volgens het Algemeen Dagblad en Voetbal International neemt Advocaat zijn eigen assistenten mee. Het gaat om John de Wolf en Cor Pot.

Technisch directeur Sjaak Troost en president-commissaris Toon van Bodegom willen na het vertrek van Jaap Stam beginnen met een schone lei. Dat is een hard gelag voor Van Gastel, die al jaren tot de technische staf behoorde. Voor hem is niet langer een rol weggelegd. Volgens het AD liet Van Gastel zich onder Jaap Stam niet of nauwelijks gelden. Mogelijk blijven hij, Landzaat, Makaay en Bakkati in een andere functie betrokken bij Feyenoord, aldus [a,https://www.vi.nl/nieuws/advocaat-haalt-bezem-door-feyenoord-volledig-nieuwe-staf-1,_blank,VI]. De club bekijkt momenteel de mogelijkheden.

Israël steunt Stam: "Voor elke trainer was dit een kansloze missie"

Advocaat gaat dus werken met een compleet nieuwe staf. Met De Wolf en Pot is al duidelijk wie de Kleine Generaal gaan assisteren. De Wolf is een clubicoon binnen Feyenoord en momenteel hoofdtrainer van Spakenburg. Pot was in het verleden al meerdere keren assistent van Advocaat. Mogelijk dat Feyenoord de aanstellingen vandaag (woensdag) al officieel maakt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen